LEYLEKLERİN GÖÇ YOLLARI KONFERANSI GÖÇ MÜZESİ’NDE

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Kapsamında ‘’Leyleklerin Göç Yolları, Karşılaştığı Problemler ve Eskikaraağaç Leylek Köyü’nün Rolü’’ konulu Konferans Göç Müzesi’nde düzenlenecek.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında hazırlanmıştır. Göç Müzesi’nin salt insan odaklı değil, göç eden tüm organizmalara dokunması temel amacı, hedefidir. Etkinliği; bu bağlamda ülkemizde önemli bir yeri olan Eskikaraağaç Leylek Köyü’nün değerlendirilmesi ve 4 Ekim gibi önemli bir günde ilgilileri ve meraklıları ile buluşturulması amaçlanmıştır.

Uluabat Kuş Gözlemevi’nden ve Eskikaraağaç Leylek Köyü’nden uzmanların katılacağı konferansın konusu ‘’Leyleklerin Göç Yolları, Yolculuk Sırasında Karşılaştıkları Problemler ve Eskikaraağaç Leylek Köyü’nün bu konuda üstlendiği Rol’’ olacaktır. Konferansa Prof. Dr. İsmet Arıcı, Eşi Fransizka Arıcı ve Eskikaraağaç Leylek Köyü Muhtarı Rıdvan Çetin katılacaktır.

Katılımınızı bekler, hayırlı günler dileriz.