ETKİNLİĞİMİZE DAVETLİSİNİZ.

29 OCAK MİLLİ KİMLİK VE DİRENİŞ GÜNÜ ANMA TOPLANTISI VE FOTOĞRAF SERGİSİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Göç Tarihi Müzesi ile Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi paydaşlığında, 29 Ocak 1988 günü Direniş hareketinin 28. Yılı münasebetiyle. O günü, yaşayanlardan dinlemek, objektiflere ve basına düşen kayıtlarla belgelemek suretiyle yeni genç nesile tarafsız bir şekilde aktarılmasını sağlamak amacıyla   “29 Ocak Fotoğraf Sergisi ve Anma Toplantısı ”  düzenlenmiştir.

Bu toplantı ile; 29 Ocak Milli Direniş gününün çıkış ve sonuç sebeplerini ortaya koyacak, ayrıca fotoğraf sergisiyle de bu günü geleceğe daha güçlü bir şekilde taşımamızı sağlayacaktır.

Etkinlik; Açılış Konuşmaları Anma toplantısı konuşmaları, Fotoğraf Sergisinin Gezilmesi, Kokteyl ve Göç Tarihi Müzesinin Gezilmesi ile sona erecektir.

Yer: Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi-Bursa Göç Tarihi Müzesi Müze Galeri Alanı

Tarih: 29.01.2016

Saat: 19.00