ENGELLİLER HAFTASINDA GÖÇ MÜZESİNDE SÖYLEŞİ

Konu                                     : Can Ahmet Vural ile Umut ve Motivasyona Dair Söyleşi

Etkinlik                                :Engelsiz Müze Etkinlikleri Kapsamında Özel İnsanlarla İletişim Programları 2

Tarih                                     : 10 Mayıs 2018 Perşembe

Saat                                       : 14.00

Yer                                        : Merinos AKKM, Bursa Göç Tarihi Müzesi-Müze Galeri Alanı

2015 yılından bu güne engelliler üzerine birçok proje üreten ve farklı projeler ile toplumun çeşitli katmanlarına hitap eden müzeler şube müdürlüğü tarafından son olarak, Engellilerin yaşamlarında karşılaştıkları problemleri söyleşi programında dile getirmeyi amaçlayan yeni bir etkinlik hazırlamıştır. Bu etkinlikte Bursa’da birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapmış, Yazar Can Ahmet Vural’ı konuk ediyor. Vural, Engellilerin sosyal hayatta karşılaştıkları problemleri Umut ve Motivasyona dair söyleşi başlığı ile engellilere aktaracak.

davetiye